Se allt Krukor Vaser:

Visar 1 - 3 av 3 produkter
Visar 1 - 3 av 3 artiklar

Här hittar du snygga krukor i keramik och terrakotta och fina vaser i keramik, glas och metall.

Vackra handdrejade krukor från Toscana och Bergs Potter och läckra krukor från Mikaela Willers.

Snygga handdrejade krukor från Italien och Toscana har vi i en mängd olika modeller och färger, från grått till natur. Terracottakrukorna från Bergs Potter har vackert dekorerade kanter i olika mönster och namn som Cobenhavn och Emilia… Vi har också mindre lerkurkor med flätmönster som är fina till kaktusar och suckulenter och trendiga repamplar i mysig Boho Chic stil. Liksom krukor i metall som mässing, vita krukor och kopparfärgade krukor. Från duktiga svenska keramikern Mikaela Willers kommer fantastiskt vackra krukor med namn som Faster Elsa, Greta och Lilly. Mikaela Willers exklusiva krukor är i glacerad keramik i massor av läckra färger som antikvitt, skogsgrönt och blått.

Vackra vaser i keramik, glas och metall - vita vaser och svarta vaser…

Vackra vaser hittar du också här på Countrystyle. Vaser i keramik, vaser i glas, klarglas och grönt glas, vita vaser och svarta vaser från t ex House Doctor och Madam Stoltz. Vaser i plåt i vintgaestil från Nordal och Vanilla Fly. Stora vaser, små vaser och stora vackra kannor från Mikaela Willers som är lika fina som saftkanna som till blomvas!

COUNTRYSTYLE, Verkstadsgatan 2, 731 60 Valskog. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 016-400 60 60. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2021 ALL RIGHTS RESERVED.