Se allt Lampor:

Visar 1 - 39 av 39 produkter
Visar 1 - 39 av 39 artiklar

Lampor som industrilampor, taklampor, skrivbordslampor och vägglampor i stilrent svart, vitt, mässing mm hittar du hos online hos oss på Countrystyle!

Våra lampor är noga utvalda och i riktigt gedigen kvalitet med snygg finish och fint arbetade detaljer.

Letar du efter snygga lite speciella lampor i cool design som inte finns överallt? Då är vår kategori LAMPOR ett hett tips! Våra lampor är noga utvalda och i riktigt gedigen kvalitet med snygg finish och fint arbetade detaljer. Här hittar du många industrilampor i stilren retrostil – taklampor, vägglampor, väggspotar, skrivbordslampor, barnlampor och ytterbelysning. Vi har bl a lampor från House Doctor. Vi har lampor för lantlig inredning, lampor i vintagestil, lampor i retrostil eller lampor i Boho Chic stil.

Kökslampor, sovrumslampor, sänglampor, vardagsrumslampor, barnlampor, hallampor…

Här på LAMPOR hittar du lampor för hemmets alla rum. Kökslampor, sovrumslampor, vardagsrumslampor, barnlampor, hallampor… Söker du lampor till köket har vi fina taklampor i metall som passar jättebra över både en köksö och matbord. Har du ett riktigt stort och långt matbord kan det vara snyggt att hänga två lampor bredvid varandra istället för en lampa i mitten… För sovrummet finns bl a sänglampor i form av snygga väggspotar och mysbelysning som fina ljusslingor. Vi har också söta barnlampor som är jättebra som nattlampa i barnrummet.

COUNTRYSTYLE, Verkstadsgatan 2, 731 60 Valskog. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 016-400 60 60. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2021 ALL RIGHTS RESERVED.