Se allt Ljus Lyktor:

Visar 1 - 3 av 3 produkter
Visar 1 - 3 av 3 artiklar

Mysiga lyktor och ljuslyktor med fina budskap, för värmeljus eller stora blockljus...

Vi har ljuslyktor i mässing, svart, koppar och fattigmanssilver bl a.

Ljuslyktor kan på något vis aldrig få för mycket av… Vi har ljuslyktor i alla former, färger och storlekar. Från mindre nätta ljuslyktor för värmeljus till mellanstora ljuslyktor för små eller större storleken värmeljus. Vi har ljuslyktor från bl a Majas Lyktor som säljs till förmån för Barncancerfonden med fina budskap som Friendship och Family rules i silver, vitt matt eller milt ljusrosa. Ljuslyktor i fattigmanssilver, ljuslyktor med genombrutet mönster i svart med insida i guld eller koppar. Ljuslyktor i glas och mässing eller svart… Ja – man kan väl säga att vi gillar ljuslyktor helt enkelt…!

Stora vackra lyktor för inne eller ute.

Vi har också stora rejäla lyktor i glas och metall som passar lika bra inne som ute. Stora svarta lyktor, stora och mellanstora lyktor i mässing och koppar bl a. Ått-kantiga lyktor, breda, smala lyktor som passar bra för smalare fönsterbrädor, lyktor som går att ha både stående och hängande. Klotrunda Lyktor i Boho Chic stil med lite marockansk inspiration som kastar vackra spetsmönstrade skuggor. Och lyktor med skyddande stormglas inuti som hindrar ljuset från att brinna ut utomhus. (Och fina batteriljus med timer som är perfekta att ha i lyktor eftersom de varken spiller stearin i lyktan, blåser ut eller behöver släckas sent på kvällen.)

COUNTRYSTYLE, Verkstadsgatan 2, 731 60 Valskog. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 016-400 60 60. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2021 ALL RIGHTS RESERVED.