Se allt William Morris Tapet:

Visar 1 - 60 av 226 produkter
Visar 1 - 60 av 226 artiklar

William Morris tapet - kända tapetmönster som Pimpernel, Seaweed, Golden Lily och Strawberry Thief.

Morris tapeter har namn som Fruit, Acanthus och Bramble tydligt inspirerade av naturen.

William Morris tapet har vackra namn som Pimpernel, Seaweed, Golden Lily och Bramble. Andra kända Morris tapeter är Fruit, Brook, Acanthus, Bramble och Chrysanthemum - som alla hör till de mest välkända och älskade i William Morris tapet kollektioner. Typiskt för en William Morris tapet är de symmetriska, spegelvända mönstren och de organiska, mjuka slingrande blommönstren. Blommor, blad och växter och en tydlig inspiration av naturen går igen i alla Morris tapeter.

I William Morris tapet nya kollektion Archive finns bl a mönstren Strawberry Thief och Golden Lily.

William Morris tapet kollektioner Archive I, II och III har nu uppdaterats av Morris o Co’s designteam i London. Färgställningar har anpassats till nutid och Morris tapeter är idag trendigare än någonsin. Vissa nya Morristapeter gjordes från början som tyger och ligger nu etta på många inredares trendlista! En William Morris tapet har ofta milda färgtoner i brunt, blått och grönt med mjuka inslag av t ex beige och gammelrosa och finns i både stormönstrat och småmönstrat för alla typer av rum. Från vardagsrum, hall och sovrum till kök eller barnrum – det finns en William Morris tapet för alla!

COUNTRYSTYLE, Verkstadsgatan 2, 731 60 Valskog. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 016-400 60 60. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2021 ALL RIGHTS RESERVED.