Ralph Lauren Tapet Ashfield Floral Etched Black

2 570 SEK

Antal i lager: -

Leveranstid ca 5-8 dagar

Fråga om varan? >
 
E-mail:


Meddelande:


Delbetala med Klarna Faktura fr XXX:-/månad

Beskrivning

Läs mer om varan

Leverans

Ralph Lauren Tapet Ashfield Floral Etched Black

Ralph Lauren Tapet Ashfield Floral 'Etched Black' är en extra bred tapet, 68,5 cm med läckra metallic inslag i bakgrundstonen som ger en lyxig känsla. Tapeten Ashfield Floral kommer ur Ralph Lauren tapetkollektion Signature Papers I. Ytan på Ralph Laurens tapeter är lite gummerad vilket ger en skön känsla, det gör även tapeterna tåliga och de går att torka av lite försiktigt. Ralph Lauren Tapet Ashfield Floral är en papperstapet som inte är förklistrad. 

STORLEK: Bredd extra bred! 68,5 cm. Längd: 10 m. Mönsterpassning: Rak. Vertikalt: 64 cm.

Ralph Lauren är den amerikanska kläddesignern som växte upp i tuffa kvarter i Bronx i New York och lite otippat först blev känd i för sina klassiska sportkläder, Polo Ralph Lauren - pikétröjorna med hästpolo-logotypen. Ralph Lauren har alltid varit ett fan av både preppy-looken och vintage kläder och är en mästare på att mixa de två. Idag har Ralph Lauren ett internationellt imperium som inkluderar allt från parfymer till kläder, skor, solglasögon, heminredning och fantastiskt vackra tapeter och tyger i typisk klassisk Ralph Lauren stil.

Tipset:

Ralph Lauren har mängder av helt fantastiska matchande tyger som passar perfekt till de olika randiga Ralph Lauren tapeterna!

Faktarutan:

Art. Nr

Längd10 m
Bredd68,5 cm
FärgGrå
MaterialPapper

Fler varor på samma tema:

 • #blommig
 • #tapeter
 • #tapet
 • #ralph lauren
 • #signature florals
 • #botanisk
 • #ashfield floral
 • Kompisprodukter :

  Recensioner

  SKRIV RECENSION  >>

  ***
  SKRIV RECENSION FÅ CHANS ATT VINNA 500! »
  ***

  Läs mer om hur du kan vinna? »

  Skriv recension

  Ralph Lauren Tapet Ashfield Floral Etched Black

  Ralph Lauren Tapet Ashfield Floral Etched Black

  Ralph Lauren Tapet Ashfield Floral Etched Black, extra bred tapet, 68,5 cm - med läckra metallic inslag i bakgrundstonen

  COUNTRYSTYLE, Verkstadsgatan 2, 731 60 Valskog. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 016-400 60 60. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2021 ALL RIGHTS RESERVED.