Se allt Tapeter:

Visar 1 - 60 av 627 produkter
Visar 1 - 60 av 627 artiklar

Söker du snygga tapeter Online eller i Stockholm? Vi har handplockat våra egna favorit tapeter i lantlig stil.

Vi gillar snygga tapeter i lantlig stil och vintagestil.

Vi gillar snygga tapeter i vintagestil, gärna med en lantlig känsla och vi älskar tapeter med blommönster, randiga och rutiga tapeter i lantlig stil! I vårt hus på landet mixar vi pärlspont med snygga tapeter med fåglar och blommor, ränder och rutor i blått, vitt och creme med lite inslag av Paislyemönster som passar perfekt för en lantlig inredning. I Stan blir det istället snygga fondtapeter med lite djärvare mönster – ska du bara tapetersera en vägg kan det ju vara kul att ta ut svängarna lite grand!

Köp snygga tapeter i vår butik i Stockholm (Lidingö) eller Online.

På samma vis har vi tänkt med den tapetkollektion som vi noga har handplockat åt dig. Våra tapeter ska vara riktigt läckra och formstarka och hålla över tid, vilket riktigt bra design alltid gör. Här hittar du snygga tapeter som är riktiga designklassiker ifrån våra engelska, amerikanska, svenska och holländska favoritmärken. Du kan se de flesta av våra tapeter live i vår Butik i Stockholm där vi har tapetböcker med de tapetkollektioner vi visar Online.

COUNTRYSTYLE, Verkstadsgatan 2, 731 60 Valskog. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 016-400 60 60. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2021 ALL RIGHTS RESERVED.